Neem gemakkelijk contact op

Contacteer Ons

Heb je vragen, suggesties, of wil je je verhaal delen? We staan voor je klaar! Neem contact op via onze Contact-pagina of stuur een e-mail naar info@thebalanceclub.nl.

Samen maken we de reis naar een gezondere toekomst!


Contact en Samenwerken

Welkom op onze Contact en Samenwerking pagina! Wij van TheBalanceClub.nl zijn altijd op zoek naar nieuwe verbindingen en kansen om onze visie en missie verder te verspreiden. Of je nu feedback wil geven, een vraag hebt over je gezondheid, of mogelijkheden ziet voor samenwerking, we nodigen je van harte uit contact met ons op te nemen.

Neem Contact Op

Voor alle vragen of opmerkingen, vul alsjeblieft het onderstaande formulier in of stuur ons direct een e-mail. We streven ernaar om alle berichten binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Samenwerking

Partnership

We staan open voor samenwerking met organisaties die onze missie voor een gezondere wereld delen.

Adverteren op onze site

Wil je adverteren op TheBalanceClub.nl? We bieden advertentiemogelijkheden die jouw product of dienst onder de aandacht kunnen brengen bij een gezondheidsbewust publiek.

Schrijf voor ons

Ben jij gespecialiseerd in gezondheid en welzijn en wil je je kennis delen? We zoeken altijd naar hoogwaardige bijdragen voor onze blog.

Persoonlijke Aanpak

We hechten veel waarde aan directe communicatie en verbinding met onze lezers en partners. Hier zijn wat opties voor een persoonlijke aanhef afhankelijk van het type correspondentie:

 • Voor onze lezers:

  • Hallo gezondheidsenthousiastelingen!
  • Beste leefstijlvorsers,
  • Aan ieder die werkt aan persoonlijk welzijn:
 • Voor samenwerkingspartners:

  • Geachte potentiële partners,
  • Beste collega's in welzijn en gezondheid,
  • Aan medestrijders voor een gezondere samenleving:
 • Voor gezondheidsvragers:

  • Beste zoeker naar gezondheidsinzichten,
  • Hallo aan ieder opzoek naar balans,
  • Lieve levensstijl pioniers en experts,

Wij staan voor je klaar om te luisteren, adviseren en om samen te groeien in gezondheid en geluk.

1. Wie zijn Floris en Florien?

Floris is een arts met een passie voor leefstijlgeneeskunde en heeft ultramarathons voltooid. Florien is een afgestudeerde van de hoge hotelschool, een fervent hardloper die de uitdagende marathon van Aruba in hoge temperaturen heeft voltooid, en momenteel traint als leefstijlcoach.

2. Wat is The Balance Club precies?

The Balance Club is een initiatief van Floris en Florien, gericht op het bevorderen van een evenwichtige leefstijl. We bieden begeleiding, coaching en advies op het gebied van voeding, beweging, slaap, stress en andere aspecten van welzijn.

3. Bieden jullie persoonlijke coaching aan?

Ja, zowel Floris als Florien bieden persoonlijke coaching aan. Afhankelijk van je behoeften en doelen kunnen wij je koppelen aan de coach die het beste bij je past.

4. Wat is het verschil tussen leefstijlgeneeskunde en traditionele geneeskunde?

Leefstijlgeneeskunde richt zich op het gebruik van leefstijlinterventies in de behandeling en preventie van ziekte. Terwijl traditionele geneeskunde vaak gericht is op het behandelen van symptomen, kijkt leefstijlgeneeskunde naar de onderliggende oorzaken en gebruikt een holistische aanpak.

5. Geven jullie ook voedingsadvies?

Ja, voeding is een essentieel onderdeel van een evenwichtige leefstijl en wij bieden deskundig advies en begeleiding op dit gebied.