Leef Lang en Gezond met Onze Bewezen Cursussen in Gezond Oud Worden – Bereik Een Leven Vol Vitaliteit Zonder In Te Leveren op Levensgenot!


Start Nu – Gratis LeefstijlCursus

✍️ Op Maat Gemaakt Leefstijlplan
Ontwikkel specifiek voor jouw behoeften. Jouw persoonlijke gids naar een gezondere levensstijl, door leefstijlexpert Drs. Floris Kok.

🎯 Direct Bruikbare Inzichten
Kickstart je reis naar een beter leven met inzichten die je direct kunt toepassen. Ontdek strategieën die eenvoudig integreerbaar zijn in jouw leven.

✨ Exclusieve Community
Krijg toegang tot onze ondersteunende community voor duurzaam succes. Ons programma is flexibel ontworpen om jouw unieke pad te ondersteunen.

"De Gratis 2024 Leefstijl Transformatie Cursus gaf me een fantastische introductie tot een gezondere levensstijl, die makkelijk te volgen was. Ik voel me nu zoveel energieker!"

Janneke Smit

HR-Manager

"De diepte van de curriculum in de Premium Leefstijl Integratie 2024 cursus is ongeëvenaard. Het persoonlijke leefstijlplan is volledig afgestemd op mijn behoeften, en ik heb concrete stappen kunnen zetten naar een betere gezondheid. De modules over voeding en beweging hebben mijn leven veranderd."

Sophie Verhoeven

Zelfstandig Ondernemer

"Ik was sceptisch over wat een gratis cursus kon aanbieden, maar ik ben echt verrast door de diepgang en de kwaliteit. Het heeft me geholpen betere keuzes te maken in mijn dagelijks leven."

Erik de Vries

Software Ontwikkelaar

"Ik was vooral onder de indruk van de bonusmodules. De inzichten in medicatieondersteuning en persoonlijke verzorging waren voor mij heel waardevol, en iets wat je niet snel ergens anders vindt."

Ahmed Yilmaz

Marketing Manager

"Door de cursus heb ik eindelijk de balans tussen werk en privé kunnen vinden. Ik slaap beter en heb minder stress, allemaal dankzij de leefstijltransformatie die ik heb doorgevoerd."

Anouk Jansen

Basisschoolleraar

"Dankzij de Premium cursus met het persoonlijke leefstijlplan heb ik niet alleen mijn gewicht onder controle gekregen, maar voel ik me ook mentaal een stuk sterker. De toegang tot de community en de steun daar heeft ook enorm geholpen."

Petra de Groot

Verpleegkundige

"Ik raad iedereen deze cursus aan! Het heeft mijn ogen geopend voor het belang van voeding en beweging, en ik voel me een nieuw mens."

Mohammed Ali

Fysiotherapeut Mohammed Ali

"Het belang van slaap en herstel werd mij pas echt duidelijk door Module 6. De veranderingen die ik heb doorgevoerd op aanraden van de cursus hebben mijn slaapkwaliteit enorm verbeterd."

Tom van Dijk

Personal Trainer

"De sessies over stressmanagement en ontspanning waren een gamechanger voor mij. Ik weet nu hoe ik effectief kan ontspannen na een lange werkdag."

Laura Bosch

Grafisch Ontwerper

"De gedragsverandering en gewoontevorming module heeft mij geholpen om blijvende veranderingen in mijn levensstijl aan te brengen. Ik ben dankbaar voor de kennis en de ondersteuning die ik van de cursus en de community heb gekregen."

Lisa Peeters

Voedingsdeskundige

Wat houdt de Gratis Leefstijl Transformatie Cursus in?

Onze Gratis Leefstijl Transformatie Cursus biedt alles van basiskennis over een gezonde levensstijl tot inzichten in voeding en activiteit, ontworpen om je te helpen duurzaam af te vallen en je energie te verhogen. Lees meer over de Cursus Curriculum.

Wie is Drs. Floris Kok?

 Drs. Floris Kok is een toonaangevende medisch specialist op het gebied van leefstijlverbetering. Met zijn uitgebreide ervaring bij de Nederlandse Obesitas Kliniek en expertise in preventieve gezondheidszorg vormt hij een cruciale pijler in onze leefstijlcursussen. Lees hier meer over Drs. Floris Kok.

Wat onderscheidt jullie community van anderen?

Onze community op The Balance Club biedt een uniek platform waar deelnemers direct contact kunnen leggen met leefstijlcoaches, artsen, en mede-communitygenoten. Dit platform faciliteert een omgeving van steun en samenwerking, essentieel voor duurzame leefstijlverandering.

Wat biedt de Gratis Leefstijl Transformatie Cursus?

Onze Gratis Leefstijl Transformatie Cursus omvat een welkom en introductie tot de basis van een gezonde levensstijl, gericht op:

 1. De Fundamenten van Een Gezonde Levensstijl – Een introductie in wat essentieel is voor gezond leven.
 2. Het Belang van Voeding – Het verkennen van voeding en hoe het bijdraagt aan uw gezondheid.
 3. Beweging en Activiteit – Het belang van lichaamsbeweging wordt benadrukt en praktisch uitgelegd.
 4. Stressmanagement en Ontspanning – Technieken en tips voor het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning.
 5. Gezondheid Op Lange Termijn – Inzicht in hoe een gezonde leefstijl bijdraagt aan langdurig welzijn.

Deze gratis cursus is ideaal voor iedereen die een eerste stap wil zetten naar een gezondere levensstijl.

Ga voor een gedetailleerd overzicht naar Gratis Cursus Curriculum.

Wat leer je bij de Betaalde Leefstijl Cursus?

In onze Betaalde Leefstijl Cursus duiken we dieper in elk aspect van een gezonde leefwijze met de volgende modules en bonusmateriaal:

 1. De Fundamenten van Een Gezonde Leefstijl – Een diepere uitleg over de basis van gezond leven.
 2. De Kracht van Preventie – Hoe preventieve maatregelen uw gezondheid kunnen verbeteren.
 3. Het Belang van Voeding – Gedetailleerde richtlijnen en adviezen over voeding.
 4. Beweging en Activiteit – Geavanceerde inzichten in hoe u lichaamsbeweging kunt optimaliseren.
 5. Stressmanagement en Ontspanning – Geavanceerde methoden voor het beheersen van stress.
 6. Slaap en Herstel – Het belang van slaap en hoe goed herstel uw gezondheid ten goede komt.
 7. Gedragsverandering en Gewoontevorming – Technieken voor het ontwikkelen van gezonde gewoonten.
 8. Community en Ondersteuning – De kracht van gemeenschap in uw leefstijlverandering.
 9. Gezondheid Op Lange Termijn – Langetermijnvoordelen van een gezonde leefstijl.

Bonusmodules:

 • Leefstijltrajecten met Medicatieondersteuning – Inzichten in hoe medicatie zoals GLP-1-agonisten (bijv. Ozempic/Rybelsus) uw leefstijlverandering kan ondersteunen.
 • Persoonlijke Verzorging en Preventie – Belang van persoonlijke zorg.
 • Voedingssupplementen en Functioneel Voedsel – Hoe supplementen en functional foods uw dieet kunnen aanvullen.
 • Sportgezondheid en Medische Keuring – Het belang van medisch toezicht in sportgezondheid.
 • Levenslessen uit de Blue Zones – Leer van de levensstijlen van de gezondste en langstlevende mensen ter wereld.
 • Middelengebruik en Verslaving – Inzichten in het omgaan met verslavingen en middelengebruik.

Deze uitgebreide cursus biedt een diepgaand overzicht en praktische tools voor iedereen die toegewijd is aan een levenslange reis naar een gezondere levensstijl.

Ga voor een gedetailleerd overzicht naar Betaalde Cursus Curriculum.

Hoe kan ik deelnemen aan de leefstijltrajecten bij The Balance Clinic?

We nodigen je uit om een eerste stap te zetten door je in te schrijven voor onze wachtlijst. Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer we nieuwe deelnemers verwelkomen in onze trajecten voor een gezonder, evenwichtiger leven. Bezoek The Balance Clinic voor meer informatie.

Wat houden de Jaarprogramma's van The Balance Clinic in?

Onze jaarprogramma’s zijn ontworpen om elke deelnemer te begeleiden op een persoonlijke reis naar een gezondere en evenwichtigere leefstijl. Het programma is onderverdeeld in vijf niveaus, elk gericht op een specifiek aspect van leefstijlverandering:

 • Niveau 1: Fundamentele Basis – Legt het fundament voor uw persoonlijke transformatie met stappen zoals intake en medische analyse, leidend tot persoonlijke groei.
 • Niveau 2: Implementatie en Integratie – Richt zich op het bouwen aan blijvende verandering door nieuwe gewoontes te implementeren en te integreren in uw dagelijkse leven.
 • Niveau 3: Verdieping en Optimalisatie – Helpt u het maximale uit uzelf te halen door uw kennis te verdiepen en uw persoonlijke welzijn te optimaliseren.
 • Niveau 4: Duurzaamheid en Community – Hier ontdekt u de waarde van gedeelde ervaringen en draagt u bij aan duurzame gezondheidspraktijken binnen onze gemeenschap.
 • Niveau 5: Leiderschap en Innovatie – In dit laatste niveau staat u aan de voorhoede van gezondheidsinnovatie, draagt u bij aan de toekomst van welzijn en wordt u een steunpilaar binnen onze gemeenschap en daarbuiten.

Wat kan ik verwachten in Niveau 1 van het Jaarprogramma?

In het eerste niveau, gericht op een Fundamentele Basis, onderneemt u stappen zoals:

 • Een intakegesprek om uw gezondheidsbehoeften en doelen te bepalen.
 • Medische en leefstijlanalyse om een diepgaand inzicht in uw gezondheidsstatus te krijgen.
 • Twee exclusieve arts consulten voor deskundige beoordeling en advies.
 • Intensieve leefstijlcoaching om u te motiveren en te ondersteunen in uw groeiproces.

Hoe gaan de niveaus verder na Niveau 1?

Na de fundamentele basis ontwikkelt elk volgend niveau zich dieper met activiteiten gericht op duurzame verandering, persoonlijke groei, en gemeenschapsvorming. U zult nieuwe gewoonten integreren, uw kennis verdiepen, bijdragen aan onze community en leiderschapskwaliteiten ontwikkelen, allemaal onder begeleiding van ons toegewijde team.

Door deel te nemen aan onze jaarprogramma’s neemt u de eerste stap naar een duurzamere gezondheid en welzijn. Ontdek uw ware potentieel en word de beste versie van uzelf met The Balance Clinic.

Wat zijn de Exclusieve Voordelen van The Balance Club?

Bij The Balance Club focussen we op Gezondheid op Maat, met exclusieve en deskundige zorg aangevuld met Slimme Technologie. Ons aanbod omvat op maat gemaakte jaartrajecten, diepgaande transformatie, en duurzaam resultaat onder deskundige begeleiding. Ontdek hoe wij elke stap naast je staan op The Balance Clinic.

Kunnen jullie meer vertellen over de leefstijlcoaches?

Floris en Florien vertegenwoordigen onze toegewijde professionals, elk met hun unieke expertise en passie voor gezondheid en welzijn. Vanuit hun achtergrond in de medische sector en leefstijlcoaching brengen zij waardevolle kennis en steun in elk programma dat The Balance Club aanbiedt. Ontmoet ons team en lees meer over hun bijdragen.

Hoe kan ik beginnen?

Of je nu interesse hebt in onze gratis of betaalde cursussen of specifieke leefstijltrajecten, het start allemaal met een bezoek aan onze community website. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, join onze community, of registreer je voor de wachtlijst om te beginnen aan jouw reis naar een gezonder, evenwichtiger leven vandaag nog op The Balance Clinic.

Hoeveel kost medicatie bij The Balance Clinic?

Of je nu interesse hebt in onze gratis of betaalde cursussenof specifieke leefstijltrajecten, het start allemaal met een bezoek aan onze community website. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, join onze community, of registreer je voor de wachtlijst om te beginnen aan jouw reis naar een gezonder, evenwichtiger leven vandaag nog op The Balance Clinic.

Hoeveel kost een jaarlang leefstijltraject en wat is inbegrepen?

Of je nu interesse hebt in onze gratis of betaalde cursussen of specifieke leefstijltrajecten, het start allemaal met een bezoek aan onze community website. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, join onze community, of registreer je voor de wachtlijst om te beginnen aan jouw reis naar een gezonder, evenwichtiger leven vandaag nog op The Balance Clinic.