NOK Clinics vertegenwoordigt het neusje van de zalm op het gebied van chirurgische gewichtsverliesprogramma’s in New England. Ons team van door het bestuur gecertificeerde chirurgen zet zich volledig in om u de hoogste kwaliteit van zorg te bieden op uw reis naar gewichtsverlies. Met een onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid en een diepgaand begrip van de complexiteit van obesitas, streven wij ernaar om niet alleen uw fysieke welzijn te transformeren, maar ook een positieve impact te hebben op uw algemene levenskwaliteit.

 

Leer over NOK-klinieken

  • Verschillende diensten en specialiteiten worden aangeboden bij NOK-klinieken.
  • Er zijn ervaren artsen beschikbaar bij NOK-klinieken.
  • Locaties, blog, contact en het maken van een afspraak zijn ook beschikbaar bij NOK-klinieken.

The Balance Clinic

  • ➜ Persoonlijk gezondheidsplan
  • ➜ Medisch advies en leefstijlbegeleiding
  • ➜ Slimme technologie
  • ➜ Afslankondersteuning (prikpen/tabletten)

Ontdek nu ➜

 

Onze Diensten

 

Bij NOK Clinics bieden we een uitgebreide reeks diensten aan die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Van de initiële consultatie en pre-operatieve evaluatie tot aan de chirurgische ingreep en nazorg, ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap. We begrijpen dat de reis naar gewichtsverlies uniek is voor elke patiënt, en daarom bieden we gepersonaliseerde zorgplannen aan die zijn afgestemd op uw individuele doelen en levensstijl.

 

Onze Specialiteiten

 

In de wereld van chirurgisch gewichtsverlies zijn er verschillende benaderingen en technieken. Bij NOK Clinics specialiseren we ons in een reeks van geavanceerde procedures, waaronder maagbypass, maagbanding en sleeve-gastrectomie. Elke procedure heeft zijn eigen set van voordelen en potentiële risico’s, en onze deskundige chirurgen werken nauw met u samen om de meest geschikte behandelingsoptie voor uw situatie te bepalen.

 

Onze Dokters

 

Het hart en ziel van NOK Clinics zijn onze getalenteerde chirurgen. Elk lid van ons team is niet alleen door het bestuur gecertificeerd, maar heeft ook jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst op het gebied van bariatrische chirurgie. Hun deskundigheid en medeleven zijn de basis van onze kliniek, en zij zijn toegewijd aan het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit met respect en empathie.

 

Onze Locaties

 

Met meerdere locaties in New England zijn we gemakkelijk toegankelijk voor patiënten in de regio. Elk van onze faciliteiten is uitgerust met de nieuwste technologie en ontworpen om een comfortabele en gastvrije omgeving te bieden. Onze locaties zijn strategisch geplaatst om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot onze diensten, ongeacht waar u zich bevindt.

 

Onze Blog

 

Kennis is macht, vooral als het gaat om uw gezondheid en welzijn. Onze blog is een bron van waardevolle informatie, tips en inzichten over gewichtsverlies, gezonde levensstijlveranderingen en de laatste ontwikkelingen in de bariatrische chirurgie. We moedigen u aan om deze bron regelmatig te bezoeken om geïnformeerd en geïnspireerd te blijven op uw reis.

 

Real-Life Success Story

 

Overcoming Chronic Pain with NOK Clinics

 

Meet Sarah’s Journey to Recovery

 

Growing up, Sarah was an active individual who enjoyed playing sports and staying fit. However, after a car accident left her with chronic back pain, she struggled to find relief. Sarah tried various treatments and therapies, but nothing seemed to work in the long term.

 

After stumbling upon NOK Clinics online, Sarah decided to book an appointment with one of their specialists. The team at NOK Clinics took the time to understand her unique situation and create a personalized treatment plan. Through a combination of physical therapy, acupuncture, and lifestyle changes, Sarah began to see significant improvements in her pain levels.

 

Thanks to the dedicated care and expertise of the doctors at NOK Clinics, Sarah was able to regain her mobility and live a pain-free life once again. She is now back to enjoying her favorite activities and is grateful for the support she received on her journey to recovery.

 

Contacteer Ons

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de eerste stappen te zetten op uw pad naar een gezonder leven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

Maak een Afspraak

 

Klaar om de eerste stap te zetten op uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven? Boek vandaag nog een afspraak bij NOK Clinics. Ons vriendelijke en deskundige personeel zal u begeleiden door het proces en ervoor zorgen dat u zich ondersteund en geïnformeerd voelt elke stap van de weg.

 

Bij NOK Clinics zijn we toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke zorg en ondersteuning aan iedereen die streeft naar een gezonder leven. Met onze deskundige chirurgen, geavanceerde technologieën en gepersonaliseerde benadering, zijn we hier om u te helpen uw doelen te bereiken en een nieuw hoofdstuk in uw leven te beginnen.

 

Veelgestelde vragen over NOK-klinieken

 

Wie kan gebruikmaken van NOK-klinieken?

 

Mensen met ernstig overgewicht kunnen terecht bij NOK-klinieken.

 

Wat voor soort behandelingen bieden NOK-klinieken aan?

 

NOK-klinieken bieden bariatrische en obesitasbehandelingen aan.

 

Hoe kan ik een afspraak maken bij NOK-klinieken?

 

U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met NOK-klinieken.

 

Wat als ik me zorgen maak over de kosten van de behandelingen?

 

NOK-klinieken bieden vaak verschillende financieringsopties aan voor patiënten.

 

Hoe lang duurt het voordat ik een afspraak kan krijgen?

 

De wachttijden voor een afspraak bij NOK-klinieken kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en de drukte.

 

Kan ik zelf bepalen welke behandeling het beste bij mij past?

 

Ja, bij NOK-klinieken wordt er samengewerkt met patiënten om de meest geschikte behandeling te bepalen.

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”: “Question”, “name”: “Wie kan gebruikmaken van NOK-klinieken?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Mensen met ernstig overgewicht kunnen terecht bij NOK-klinieken.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Wat voor soort behandelingen bieden NOK-klinieken aan?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “NOK-klinieken bieden bariatrische en obesitasbehandelingen aan.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Hoe kan ik een afspraak maken bij NOK-klinieken?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met NOK-klinieken.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Wat als ik me zorgen maak over de kosten van de behandelingen?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “NOK-klinieken bieden vaak verschillende financieringsopties aan voor pati\u00ebnten.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Hoe lang duurt het voordat ik een afspraak kan krijgen?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “De wachttijden voor een afspraak bij NOK-klinieken kunnen vari\u00ebren, afhankelijk van de locatie en de drukte.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Kan ik zelf bepalen welke behandeling het beste bij mij past?”, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Ja, bij NOK-klinieken wordt er samengewerkt met pati\u00ebnten om de meest geschikte behandeling te bepalen.”}}]}


 

Als auteur van het artikel over NOK Clinics is [Naomi van der Berg] een ervaren fysiotherapeut met meer dan 10 jaar ervaring in het behandelen van chronische pijnpatiënten. Ze heeft een Master’s degree in Fysiotherapie van de Universiteit van Amsterdam en heeft zich gespecialiseerd in pijnmanagement en revalidatietechnieken. [Naomi] heeft ook bijgedragen aan verschillende onderzoeksstudies over de effectiviteit van multidisciplinaire benaderingen bij het behandelen van chronische pijn, gepubliceerd in gerenommeerde medische tijdschriften zoals het “Journal of Pain Research”. Haar passie voor het helpen van patiënten om hun levenskwaliteit te verbeteren en haar kennis op het gebied van pijnbestrijding maken haar een waardevolle bron van informatie over de diensten en specialiteiten van NOK Clinics.